За контакти:0887 545 561

Мебели ДИМБО-

Повече комфорт на по-добри цени за вашите мебели!

За нас

МЕБЕЛИ ДИМБО

Кои сме ние?

Присъстваме на пазара от 1994г.Първоначало като дистрибутор на СКШ от Пипра АД Червен бряг, а след това и като производители и търговци на готови мебели. Разделихме дейността по две направления: индивидуални проекти за производство на мебели и разкрой и кантиране на плоскости за мебелисти. Повече информация за нашите услуги ще намерите на mebeli-razkroi-kantirane.com

През 2018г. Димбо-П.Бояджиев ЕТ разви производствена мрежа на сериите кухненски шкафове-Стандарт и Класик. Съвсем скоро ще предложим Стандартна серия офис мебели.

Работим в екип от 20 служители, които са натрупали богат професионален опит благодарение на дългата ни съвместна работа. Те ще се погрижат за вашето любезно обслужване и ще отговорят на вашите въпроси и очаквания.

Нашата цел е да работим и предложим индивидуално решение на всеки наш партньор. Следвайки собствените си принципи и убеждения, ще работим винаги коректно и отговорно, готови да приемем всяка ваша похвала или критика.

Ако сте се насочили към вариации за готова кухня най-доброто, което можете да направите, е да се спрете на варианта кухненски модули на изгодни цени.

Тук ще попаднете на страхотни решения, включващи различни комплекти на модулен принцип – долни и горни шкафове за кухня с размери, отговарящи на площта и свободното пространство в помещението. Можем да отговорим на вашето търсене по отношение на размер, дизайн и цена.

Какво представляват модулните системи?

Модулите са специализирани, добре оформени и перфектно модулирани като подвижни или сглобяеми модулни системи за кухни. Те трябва само да се монтират, за да имате модерната кухня, за която отдавна мечтаете. В нашата секция с кухненско обзавеждане имаме цяла категория с оригинални, първокласно изработени  подходящи за всеки интериор и за всеки вкус.

Разгледайте колекцията ни с практични и евтини долни и горни шкафове тип модул, и изберете подходящото решение за своето модерно жилище, вила, офис помещение и т.н. Моля, обърнете се към консултантите ни, ако имате нужда от допълнителни напътствия и информация за който и да е от предлаганите от нас артикули.

Как да изберете подходящия модел?

С минимален бюджет, вероятно търсите евтини кухненски шкафове модули? Чудите се как най-бързо, практично и на достъпна цена да обзаведете голата кухня в новия си апартамент? Възможно е и просто да искате да направите леко освежаване на помещението, което, нека си признаем, най-често има нужда от такова.

Наистина, кухнята е мястото, където присъствието, действието, а в един момент и мръсотията идват в повечко. Това е помещението, в което мебелите по-бързо се износват, а необходимостта от тяхната подмяна, често ни изненадва в най-неподходящия момент. 

В такива моменти, търсенето на изгодни за качествени кухненски модули цени се превръща в нещо като фикс идея. Обикновено, тя се осъществява в интернет пространството, където е в пъти по-лесно да сравняваме и цената, и качеството на продукта, от който имаме нужда.

Ако на дневен ред е обзавеждането на кухненската стая, имаме изключителното удоволствие да ви представим страхотната си колекция от горни и долни модулни кухненски шкафчета на изключително конкурентни цени. Разнообразието е винаги причина да срещнем затруднения в избора на модел, а при нас колебания няма да липсват.

За да бъде изборът ви удачен, и за да не съжалявате, че сте се ръководили единствено от цената, ние ви препоръчваме да базирате търсенето преди всичко на качеството. 

Избирайки модулната система, е важно да покажете и практичност, а не само качествата си на естет. В мястото за готвене трябва да ви бъде преди всичко удобно.Шкафовете се нареждат по височина обикновено в три или два реда за по-рационално използване на площта и обема на кухненското помещение. Шкафовете от първи ред се нареждат в хоризонтално направление / опрени с гръб към една, две или три съседни стени на кухнята/ в порядък, следващ технологията на приготвяне на храната и в комбинация с необходимите за целта електродомакински уреди. В съответствие с това са специализирани и функциите на отделните шкафове: за съхраняване на хранителни продукти; с мивка за измиване на хранителни продукти и зеленчуци и т.н.; с кофа за отпадъци; с отделения за ръчни и електродомакински уреди и с кът за работа в седнало положение /изтеглящ се работен плот/; за съхраняване на съдове с по-големи размери и чинии; с чекмеджета за съхраняване на прибори и бельо за хранене и т.н.

Шкафовете от втори и трети ред се разполагат симетрично над шкафовете от първи ред и достигат по височина до тавана на кухнята. В някои от вариантите са обединени в един ред. В шкафовете от втори ред се съхраняват чинии, кани, сервизи за подправки и др., а в тези от трети ред- по-рядко употребявани съдове, консерви, компоти и т.н. 

Избирайки модул от горен и долен шкаф за своите кухни, разумните купувачи се ръководят не само от стила на изделията и от техните размери, но и от материалите, използвани за изработката. Не подценявайте влагата в това жилищно помещение. Тя е способна да нанесе сериозни поражения върху дървото, ако мебелите не са добре защитени срещу намокряне.

Какво ви предлагаме?

В колекцията ни ще срещнете страхотни решения за модулно кухненско обзавеждане, и то на страхотни цени. Имате възможност да направите съответните корекции по размерите и цветовете на продукта, който е спечелил вашето внимание. Звучи добре, нали? Тогава не му мислете, ами веднага се заловете със задачата да обновите дома си с някой от страхотните ни модулни шкафове за кухни.

Можете да разчитате и нашите консултанти, които винаги са насреща да ви помогнат, като ви насочат към правилното във функционално и естетическо отношение решение. Обсъдете с тях важните подробности, касаещи размери, цвят, за да сте сигурни, че конкретният модул ще се съчетае добре с останалите елементи от кухненската обстановка. Подходете внимателно, но и със замах, за да изградите кухнята, за която винаги сте мечтали и която ще се превърне в достойна арена за вашите кулинарни импровизации и вълшебства. Свържете се с нас и попитайте за избрания от вас кухненски модул още днес.

© 2019 - 2024 Всички права запазени